Forskningsrapport: Madmæssig Mangfoldighed i Madkundskab

Madmæssig mangfoldighed er et samfundsvilkår, som influerer både vores individuelle smagsoplevelser, mad- og måltidsfælleskaber samt Madkundskab i skolen. I et samfund, hvor befolkningen har mange forskellige kulturelle rødder, spiser vi også forskelligt – vi har forskellige smagsmæssige præferencer, og vi har forskellige mad- og måltidstraditioner.individuelle smagsoplevelser, mad- og måltidsfælleskaber samt Madkundskab i skolen. I et samfund, hvor befolkningen har mange forskellige kulturelle rødder, spiser vi også forskelligt – vi har forskellige smagsmæssige præferencer, og vi har forskellige mad- og måltidstraditioner.

En gruppe forskere, indenfor madkundskab, har begået en flot og meget udførlig rapport om dette emne. Og det bedste af det hele er, at du kan få adgang til den her. Klik på rapporten, her til højre, og download den i PDF (2,3 MB)

Forfattere til rapporten:
Karen Wistoft, Mathias Thorborg, Jacob Christensen, Majbritt Pless, Connie Greffel Frerks, Helle Brønnum Carlsen, Merete Vial, Camilla Damsgaard & Susanne Tønneskov

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.