Sundhedstræet

Af: Lone Carlson

Formand for Foreningen for Madkundskab

AF: Lone Carlson

I december havde jeg fornøjelsen af, at være ude som censor på læreruddannelse i 2 dage. Et arbejde, jeg altid glæder mig over at få mulighed for at udføre. I forbindelse med det, blev jeg præsenteret for 2 studerende som netop havde skrevet en fin opgave i og omkring formidling af sundhed i vores fag. Og jeg fik lov til dele opgaven. Læs mere her

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.