En lærer fra folkeskolen har henvendt sig med forespørgsel omkring formalia og krav i forhold til indkøb til undervisningen. Han er blevet pålagt af sin skoleleder, at skulle gøre indkøb via kommunal indkøbsordning, med den begrundelse, at det er et krav ved fødevarehåndtering. Pågældende lærer er ked af påbuddet, da han kan handle 300 meter fra skolen, og lægge direkte på køl, derefter. Hvor imod leverancerne kan stå i hen mod 3 timer, før han kan pakke ud og lægge på køl. Så kravet om indkøbsordningen ærger ham. Vi bliver spurgt om det kan passe?! Vi har svaret, at der ikke er nogle egentlige krav at håndhæve, fra officielt sted. Madkundskabsundervisningen er ikke underlagt fødevarekontrol etc., da det er undervisning og ikke fødevareproduktion. Iøvrigt er skolelederen i sin gode ret til at lede og fordele arbejde og opgaver. Men måske et kompromis kan indgåes…
Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.