I dag har jeg rådgivet en underviser, der har kontaktet mig for at vejledes i, hvordan hun tilrettelægger sin undervisning fyldestgørende frem til eksamen i madkundskab. Hun efterspurgte et egentligt materiale, som man bare vil kunne tage og følge over de 2 års valgfagsundervisning. Et sådan findes endnu ikke. Men der er mange gode inspirationssteder og så er der også forlagenes portaler. Jeg anbefalede hende især at læse under vores fane “madkundskab i skolen”, hvor der både er det formelle som faghæfte, målene og prøvevejledningen men også eksempler på undervisningsforløb og -materialer, ligesom der snart er et tema med det samme, på vores hjemmeside. Desuden er der steder som smagforlivet.dk hvor der ligger god forskning til grund for de mange materialer, man har rig adgang til.
***
Her ud over er jeg blevet interviewet til en artikel af Maria Becher Trier fra folkeskolen.dk
***
En samarbejdspartner har henvendt sig med en forespørgsel på assistance til udvikling af et undervisningsmateriale samt sparring omkring et event til æggets dag.
Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.