I dag har bestyrelsen i Foreningen for Madkundskab mødtes online. Vi drøftede visioner. Det aftaltes, at vi skal lave et katalog for at anskueliggøre hvad vi arbejder med, og hvad vi tilbyder vores medlemmer og abonnenter. Vi igangsatte arbejdet med kommende onlinekonference omkring valgfagsprøven. Vi drøftede skribenter til kommende tema. Vi aftalte at tilbyde en udvidet abonnementspakke til de kommunale skolekonsulenter og deres faglige netværk og så blev vi enige om at synliggøre os selv mere. Blandt andet ved at oprette punktet her. Se iøvrigt også under fanen “Foreningen” under punktet “referater”.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.