Smagens Dag 2017: Smag med alle sanser

Som altid er der lagt op til et interessant og nyt emne, der skal udfordre skoleelevernes evne til at smage. Det sker på Smagens Dag, Sidste Onsdag i September, i år onsdag den 27. september 2017. Sørg for allerede nu at få det ind i din årsplan. 

Temaet Smag med alle sanser lægger op til, at det ikke blot er grundsmagene sødt, surt, salt, bittert og umami, der påvirker vores smagsoplevelse. Også vores andre sanser er i spil: Maden dufter, vi hører den knaser, vi kan opleve en helt særlig mundfølelse – og ikke mindst påvirker madens udseende vores smagsoplevelse. Alt det skal eleverne have mulighed for at undersøge og opleve via en række workshops og opgaver, som Smagens Dag udvikler. 

I år og de næste 2 år vil der være mange nye tilbud og aktiviteter fra Smagens Dag. Nordea-fonden har nemlig valgt at støtte Smagens Dag – og det giver nye muligheder. Smagens Dag samarbejder med Smag for Livet, og et par af de nye tilbud til skolerne bliver smage-kits, plakater og en udvidet læringsportal med smageopgaver. I foråret 2018 bliver der også mulighed for gratis lærerkurser, som vil give lærere og pædagoger viden og inspiration til at afholde Smagens Dag og undervise i emnet smag. 

Hold øje med www.smagensdag.dk. Her kan du også tilmelde dig Nyhedsbrevet fra Smagens Dag. Så bliver du helt automatisk holdt orienteret om de nye materialer og aktiviteter om smag og Smagens Dag. 

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.