Nak og æd

Nak & Æd er et jagt- og madprogram, som havde premiere i 2010 på DR2. Programmet følger naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk i Danmark og i udlandet, hvor de tager på jagt og tilbereder maden i naturen.

Fra WIKIPEDIA.

Nak & Æd er et jagt- og madprogram, som havde premiere i 2010 på DR2. Programmet følger naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk i Danmark og i udlandet, hvor de tager på jagt og tilbereder maden i naturen.
Som regel står Jørgen Skouboe for jagten, hvorefter Nikolaj Kirk (tit med større eller mindre hjælp fra Jørgen) tilbereder det nedlagte dyr – ofte med urter og grønt, som findes i naturen i området. Desuden medvirker en jæger med ekspertise i dyret og/eller området til at få nedlagt dyret og efterfølgende smagt på det.

Et gennemgående komisk indslag i alle afsnit, er hvor Jørgen præsenterer det “taberdyr” de skal spise, hvis jagten ikke går som planlagt. Ofte er der tale om mere eller mindre interessante dyr f.eks. muldvarpmåge eller mink.

Programmet er blevet meget populært, ikke mindst på grund af Jørgen og Nikolajs entusiasme og samspillet imellem dem.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.