Smagen af nordjylland

Af: Erling Jensen

Tidl. redaktør i Hjemkundskab Var i Hjemkundskab februar 2011.

Smagen af Nordjylland byggede i første omgang på den idé at markedsføre den nordjyske smag under en fælles kommunikationsparaply. Det er også blevet gjort med utallige initiativer i både i 2006 og 2007.

Af Erling Jensen

Den store messe i Aalborg Kongres & Kultur Center i august 2006, som Smagen af Nordjylland selv stod for satte rigtig gang i synliggørelse af de mange nordjyske specialiteter. Der var 35 nordjysk udstillere, som præsenterede deres varer. Der var alt, lige fra øl, chokolader, bolcher, produkter af vildt, oksekød. svinekød og lam, grønsager, brød, marmelader, vildmosekartofler, specialoste, mejeriprodukter, is, sydesalt og sunde drikke. Det gav genlyd overalt, at Nordjylland kunne præsentere så mange specialiteter på en messe udelukkende for nordjyske producenter. Derefter er det gået stærkt med messer overalt i landet. Fødevaremesser og livsstilsmesser, hvor de nordjyske produkter er præsenteret samlet og under den fælles branding ”Smagen af Nordjylland”.

Læs hele artiklen her. (PDF)

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.