Natmad – Naturvidenskab & Mad

NatMad – Naturvidenskab & Mad, som er et fondsstøttet projekt og et samarbejde mellem Smagens Dag og KOST, drømmer om, at flere madkundskabslærere vil få gratis glæde af deres projekt.

I projektet udvikler de frit tilgængeligt undervisningsmateriale i naturvidenskabelige emner med det formål at fremme naturvidenskab i madkundskab. Dertil afholdes der åbne saloner (en slags åbne foredrag) om gastrofysiske elementer i madlavningen. Salonerne udkommer en gang om måneden og er et forsøg på at klæde lærere i madkundskab og STEM-fag på og ikke mindst bygge bro mellem faglighederne. Her i efteråret har de f.eks. haft både Markus Grigo (dommer i Den Store Bagedyst), Annelise Terndrup (underviser og forfatter) og smagsprofessor Ole G. Mouritzen forbi.

Den næste salon med tilhørende undervisningsmateriale ligger den 12. december kl. 16.30-18 og billetter kan findes på https://madbillet.dk/show/event/salon-om-vand-og-ekstraktion . 

Salonerne er åbne for alle, bliver streamet live og gemt som korte videoer sammen med undervisningsmaterialet på Smagens Dags hjemmeside. Både materialet og videoer er gratis og frit tilgængelige. Du kan evt. læse mere om projektet på Smagens Dags hjemmeside: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.