Webinar: Når alting bliver dyrere

Verden står midt i en international krise, hvis økonomiske effekter vil kunne mærkes på privatøkonomien hos langt, langt de fleste – også danske – forbrugere.

Allerede inden krigen i Ukraine var vurderingen fra økonomer, at de stigende priser kunne betyde en ekstra regning på omkring 20.000 kroner om året for en børnefamilie. Den regning forventes nu at blive markant større.

Det vil betyde en særlig udfordring for økonomisk pressede forbrugere, men langt de fleste husstande vil kunne mærke en ekstraregning på 3-4-5000 kr. om måneden, og rigtig mange danskere vil skulle lægge deres forbrug om for at kunne opretholde samme levestandard som i dag.

Over den kommende tid forsøger Forbrugerrådet Tænk derfor at hjælpe forbrugerne med kampagnen ”Når alting bliver dyrere”. Kampagnen består blandt andet af en serie af fire webinarer, hvor vores to økonomer Morten Bruun Pedersen og Martin Salamon ser nærmere på, hvordan krisen påvirker vores privatøkonomi og guider deltagerne til gode privatøkonomiske valg i netop de situationer, hvor prisstigninger og stigende  inflation rammer hårdest.

Det første webinar blev afholdt tirsdag den 29. marts og handlede om de stigende energipriser.

Vi har tidligere udbudt webinarer om aktuelle forbrugeremner som medlemstilbud, men vi har denne gang valgt at gøre alle fire webinarer åbne og uafhængige af et medlemskab hos Forbrugerrådet Tænk. Man skal tilmelde sig vores nyhedsbrev for at deltage, og man kan naturligvis altid framelde sig igen.

Du kan se mere om webinarerne her, hvor man også kan tilmelde sig.

 

Udover webinarerne vil kampagnen blandt andet bestå af en række artikler med gode konkrete råd til forbrugerne, som vi vil dele via vores nyhedsbreve og sociale medier. Artiklerne ligger i et univers på forsiden af taenk.dk.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.