Fire nye valgfagsforløb til madkundskab

  • Se en af filmene fra forløbet Mejeri

Nu blænder vi op for fire spritnye valgfagsforløb på madkundskab.gyldendal.dk. Alle forløbene tager afsæt i de fire kompetenceområder for valgfaget, og i hvert forløb er der lagt op til, at eleverne arbejder innovativt og entreprenant med en problemstilling, der knytter sig til forløbets tema.

I forløbet Mejeri lærer dine elever om mælkens vej fra ko til karton, og om det utal af gastronomiske muligheder mælken kan skabe i et køkken. Se videoen, hvor madhistoriker Asmus Gamdrup besøger Marie på hendes økologiske mælke- og kødproduktion Søtoftegaard. Her smagstester han bla. gårdens 6% fede mælk op i mod Arlas økologiske mælk. Hvilken mælk tror du vinder? Se videoen og bliv klogere.

Læs mere om alle valgfagsforløbene her: https://madkundskab.gyldendal.dk/valgfag

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.