Nyt digitalt læringsunivers til 4. – 8. klasse

I DVFs (Dansk Vegetarisk Forenings) nye digitale læringsunivers ‘Rebælg’ lærer eleverne om bælgfrugter med afsæt de nye kostråds anbefalinger om, at vi gerne skal spise 100 gram bælgfrugter om dagen (danskernes nuværende indtag ligger på 5 gram, så der er lang vej igen). Læringsuniverset er målrettet skoleelever fra 4.-8. klasse i faget madkundskab og udarbejdet af de to studerende i Ernæring og Sundhed på Metropol, København, Kristina Nielsen og Kasper Rebien, i samarbejde med os.
 
Det digitale læringsunivers er gratis for alle at bruge og kan findes på: https://rebaelg.dk/
Læringsuniverset består af tre undervisningsmoduler, hvor eleverne lærer, hvad der definerer bælgfrugter, hvor de stammer fra samt hvilke sundheds-, klima-, og miljømæssige fordele, der knytter sig til bælgfrugter. Gennem læringsrige videoer, informationsrig tekst, tekst som kan blive oplæst, opsummerende quizzer samt inspirerende opskrifter til køkkenet, vil eleverne blive ægte rebælg’er.
 
Rebaelg.dk skal ses om et springbræt til at få mere viden om fordelene ved at spise bælgfrugter og til at få flere bælgfrugter i kosten.
Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.