Inspirationspakke

STUK har udarbejdet materiale til at styrke elevernes faglige udvikling og motivation i en coronatid.

 

Materialet indeholder inspiration til, hvordan co-teaching, makkerlæring, mindre grupper og intensive læringsforløb kan styrke elevernes faglige udvikling i undervisningen. I materialerne er der bl.a.  beskrivelser af, hvad der er relevant at have fokus på i forbindelse med tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering i arbejdet med de fire indsatser. Derudover er der eksempler på, hvordan andre skoler har arbejdet med indsatserne i forskellige fag og på forskellige klassetrin, og hvilke erfaringer de har gjort sig. Indsatserne er udvalgt, fordi de har potentiale og relevans i forhold til at skabe et fagligt løft enten for hele klassen eller for enkelte elever i lyset af covid-19-situationen. Derudover er de udviklet i samarbejde med forsknings- og praksiseksperter for at gøre materialet let at omsætte til virkelighed.

Hent pdf her

Abonnér på vores nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Få hver måned vores nyhedsbrev, med gode tilbud, nyheder, aktuelle links og meget mere.

Nyhedsbrevet er åbent for alle, men visse tilbud og indhold på vores hjemmeside via link i nyhedsbrevet er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Vi byder dig velkommen, og håber du får glæde af dit abonnement. Du kan, selvfølgelig, framelde nyhedsbrevet når du vil. 

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.